top of page

BEWEGING

Stress management

Workshop | Individuele sessie

Omgaan met spanning en druk.

 

Stress is het gevolg van je reactie op zaken die voor jou spanning veroorzaken, zoals een werkdruk aan e-mails, spanning in je relatie met collega’s of privé maar ook een file die er de oorzaak van is dat je te laat bent op een afspraak.

 

Ons Stress reductie programma leert  je om te gaan met deze spanning.

Mentale kracht & Weerbaarheid

Workshop in teamverband

Hoe functioneer jij in situaties die je uitdagen en waarbij je behoorlijk op de proef wordt gesteld? 

Maak gebruik van onze Mentale Toolbox en win vertrouwen in jezelf, je eigen functioneren, je omgeving en in je werk.

Zelfkennis door bewustwording

Workshop in teamverband

Wie herkent het niet dat je soms weleens te streng bent voor jezelf  en twijfelt aan de juistheid van je handelingen. Gebrek aan zelfvertrouwen voedt een negatief zelfbeeld. En dat is vaak niet realistisch. 

 

Tijdens de training wordt in groepsverband een stappenplan met verschillende oefeningen doorlopen. Het zelfbeeld wordt onderzocht en zo mogelijk versterkt door gebruik te maken van positieve eigenschappen die er wel zijn, maar waarvoor er te weinig aandacht is.

 

Doel is een realistisch zelfbeeld te bewerkstelligen, niet positiever dan gepast, maar ook niet negatiever dan noodzakelijk. Hierdoor ontstaat zelfvertrouwen, het gevoel van eigenwaarde.

Runningtherapie

Team | Individueel

Running therapie is een combinatie van duurtraining en mentale training. 

De rustige duurloop is een laagdrempelige interventie, waarmee lange termijn resultaten geboekt worden omdat het gaat om "het inbedden van een goede gewoonte", een lifestyle verandering die doorwerkt in mentale weerbaarheid in alle facetten van het leven (werk, privé, sport). 

 

En hoe slecht de conditie ook is, gedoseerde opbouw is vrijwel altijd mogelijk.

 

Het leveren van deze fysieke prestatie geeft verheldering in situaties van stress en burn-out, vermoeidheid en problemen met slapen.

 

Please reload

bottom of page