top of page

Individuele Coaching 

Voor wie?

Voor iedereen die op individuele basis kennis van MS Teams wil op doen of kennis wil uitbreiden! Gewoon, voor jezelf en voor je organisatie.

 

Waar wil jij starten?

Afhankelijk van je kennis van MS Teams kan de eerste sessie beginnen met het beantwoorden van de vraag wat MS Teams precies is en wat het programma voor jou en voor jouw team kan betekenen. 

 

Uitbreiden van je kennis.

Als je al bekend bent met MS Teams, dan kan het startpunt uitgaan van je werkprocessen en hoe je deze het meest effectief kunt inzetten. Gevolgd natuurlijk door tips, tricks en de nieuwste ontwikkelingen die voor jou interessant kunnen zijn.

Teamwork!

MS Teams is juist om samen te werken met je collega's, klanten en leveranciers. 

Het vervolg op Individuele Coaching is dan ook altijd het volgen van een TRAINING of WORKSHOP samen met jouw team, of met collega's waarmee je organisatie breed samenwerkt.

Online Individuele Coaching

Starters-Package

De online individuele coaching sessies kun je volgen in een package van 4 sessies met een duur van 30 minuten per sessie.

Dat geeft je de gelegenheid om met een door jou gekozen frequentie je kennis van MS Teams op te doen en uit te breiden.

De inhoud wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

 

 

Vervolg: Keep on Learning

Daarna kun je vervolgsessies plannen, afhankelijk van jouw behoefte aan de kennis die je nodig hebt om MS Teams optimaal in te zetten voor jouw werkzaamheden.

bottom of page