top of page
  • Foto van schrijverTineke Schinkel

Kennisoverdracht is een proces

Bijgewerkt op: 23 okt. 2020


​De eindgebruiker is de spil


Het platform Microsoft Teams geeft eindgebruikers een inspirerende mogelijkheid om met elkaar samen te werken. Collega's, specifieke informatie en toepassingen zijn daarmee effectief te benaderen.

Alle toepassingen, informatie, documentatie en communicatie op één platform.

De trainingen die ik organiseer maken de mogelijkheden van Microsoft Teams inzichtelijk.

In samenwerking met partners uit verschillende disciplines richt ik me op de praktijk met voorbeelden die afgestemd zijn op de werksituatie van de deelnemers.


Kennisoverdracht zie ik als een proces. De dynamische wereld van ontwikkelingen komt niet vanzelf bij de eindgebruikers. De invulling van het proces is afhankelijk van een aantal factoren, maar bottom line is het van belang de mogelijkheden die je nodig hebt te blijven volgen. Wat is nieuw, wat zijn de verbeteringen? Hoe kun je vernieuwingen met jouw team toepassen?Keys to success

Multiple keys to success


Eindgebruikers wordt ook wel gezien als 'the key to success'. Maar eigenlijk begint deze succes sleutel bij het management. Heel soms kom ik het nog tegen: de eindgebruikers worden getraind om ICT optimaal te gebruiken. De directie echter laat alle digitale activiteiten over aan het secretariaat! Gechargeerd? Enigszins, het gebeurt gelukkig steeds minder vaak.

Totale commitment en waardering van het management zijn belangrijke pijlers onder het succes van digitalisering.bottom of page