top of page
  • Foto van schrijverTineke Schinkel

MS Teams Coaching Call

Bijgewerkt op: 23 apr. 2020

Alweer een aantal weken zijn we thuis aan het werk. Met ups en downs slaan we ons door deze periode heen. Thuis werken kan heel goed, maar natuurlijk worden we af en toe onderbroken door kinderen die ook thuis 'aan het werk' zijn. Straks, als ze weer naar school zijn, dan ziet het thuis werken er weer anders uit. De verwachting is dat we steeds vaker de files zullen vermijden, en dat lijkt me echt een prima situatie. Voordeel is dat we tegen die tijd niet meer gestoord worden door de kids (hoe lief ze ook zijn...)!

Een behoorlijk aantal mensen heeft MS Teams inmiddels gevonden en geadopteerd. Er wordt veel gebruik gemaakt van video conferencing. Ideaal om verbinding te maken met je collega's en klanten.


Minder e-mails, meer samenwerken


Maar dit programma heeft veel meer te bieden. Je kunt fantastisch samen werken aan je projecten en/of je reguliere werkzaamheden. En vooral: het is een perfect platform om al je gegevens te bewaren binnen het team waar je mee werkt.


Dus niet alleen de bestanden, maar ook de toegang tot tools, websites, notities, #hashtags, collega's, klanten en nog veel meer. Alles georganiseerd rond het team waar je mee werkt en de onderwerpen van jullie werkzaamheden.


Super moderne werkplek


Door gebruik te maken van de Coaching Call krijg je inzicht in de mogelijkheden van deze super moderne werkplek voor jouw team!

Van je 1e Coaching Call kun je kosteloos gebruik maken. Duur ca 20 minuten.bottom of page