top of page
  • Foto van schrijverTineke Schinkel

Samenwerken in Office 365Succesvolle implementatie van nieuwe digitale toepassingen hangt sterk af van de manier waarop gebruikers de mogelijkheden in hun werk kunnen integreren. Om de investering in nieuwe toepassingen te bewaken is een goed doordacht implementatieplan een vereiste.


Nieuwe werkomgeving


Migratie naar de nieuwe werkomgeving Microsoft Office 365 en het platform Microsoft Teams geeft eindgebruikers een inspirerende mogelijkheid om met elkaar samen te werken door collega's, informatie en toepassingen op één platform te kunnen benaderen.Vertrouwen in ondersteuning


Training en ondersteuning maken de toepassingen binnen Office 365 inzichtelijk. Daarbij richten wij ons op praktisch gebruik met voorbeelden die afgestemd zijn op de vertrouwde werksituatie van de deelnemers. Afgebakende en overzichtelijke pilots zijn daarbij aansprekend voor zowel eindgebruikers als key-users.


Te weinig aandacht voor eindgebruikers genereert frustratie en een lagere productiviteit

Een goed georganiseerde support in diverse vormen biedt een doorlopende ondersteuning op de werkplek en bevordert acceptatie. Met als doel alle gebruikers te enthousiasmeren en succes te laten ervaren!


Geïnspireerd op de bestaande werkprocessen in de organisatie, is het van belang de volgende trajecten te definiëren:

  • Initiëren en begeleiden van pilots

  • Ondersteunen van key-users

  • Trainen van gebruikers

  • Organiseren van support

__________________________________

Beeld door: Still Sparkling Concepts

bottom of page