top of page

ONS TEAM

Ook ons team is gemotiveerd, gelukkig en tevreden met het werk dat we doen!

We stellen ons graag aan u voor.

Tineke Schinkel

User Adoption Office 365 en MS Teams | Begeleiding/Training/Coaching | Loopbaanadvies SIMA® / ODC®

Met een achtergrond in zowel ICT als HR, profileer ik mij in deze fase van mijn carrière met het ondersteunen van ondernemers en eindgebruikers in vernieuwende en altijd lerende organisaties. De rode draad in alles wat ik tot heden heb ondernomen!

OFFICE 365

Dat is ook de reden dat ik enthousiast ben over het fenomeen van Digitale Transformatie en het betrekken van werknemers in innoverende processen, User Adoption. Ik heb me gespecialiseerd in Office 365.

 

Mijn kracht is de afstand te benoemen en te verkleinen tussen de innoverende beslissingen die in een organisatie worden genomen en de mensen die er uiteindelijk mee te maken krijgen bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Met als uiteindelijk doel dat iedereen er trots op is om deel uit te maken van een innoverende organisatie.

Please reload

Karin Naaijkens

Bedrijfskundig Psycholoog | Runningcoach

Door kennis van het bedrijfsleven en van de psychologie te combineren, kijkt Karin naar effectief gedrag van medewerkers.

 

Karin: ‘ Als je lichaam en geest in balans zijn, ervaar je rust in je lichaam. Vanuit die rust ben je in staat om juist te handelen, zodat je ook onder druk in staat bent om te presteren.

 

Sporten is een perfect middel om die balans te bereiken. 

Fysiek bezig zijn brengt je in contact met je lichaam. Op dat moment ben je niet in je hoofd bezig, maar kom je in een optimale fysieke prestatietoestand.

Als je hoofd vervolgens weer onbalans veroorzaakt, dan is het van belang hoofd en lichaam weer te laten samenwerken’.

Door het leveren van een prestatie wordt de balans tussen lichaam en geest in beeld gebracht en bijgesteld.

‘Running Therapie is onder meer een uitstekend traject om te leren omgaan met psychische klachten zoals verlies van werk. Middels deze therapie word je in staat gesteld een nieuwe kijk op de toekomst te ontwikkelen.

Tijdens het lopen of hardlopen werken we aan het vertrouwen in jezelf en in je eigen kunnen.’

Please reload

Marije Meijering

Studiekeuze- en Loopbaancoach SIMA®

‘Ik vind het mooi om mensen bij keuzes te begeleiden. Ik ben net als Tineke opgeleid als loopbaancoach en we maken gebruik van een heel positieve methodiek waarmee we je motivatie nauwkeurig in kaart brengen. Zodat je keuzes kunt maken die echt van binnenuit komen.

 

Als coach vind ik het belangrijk je echt te leren kennen. Daarnaast vind ik het belangrijk om stil te staan bij de soms minder leuke dingen. Tegen welke zaken liep je aan in je vorige werk, wat doet het met je dat je van baan moet veranderen?

 

Om weer positief door te kunnen en je talenten in te zetten is het nodig om ook je pijn de ruimte te geven. Ik kijk met jou of er soms andere keuzes mogelijk of wenselijk zijn. Als je keuzes maakt die bij je passen en waar je blij van wordt, dan zul je merken dat dit jou en je omgeving nieuwe energie geeft’

Please reload

Contact
Karin Naaijkens
bottom of page